Solid levert kennis en medewerkers ten behoeve van werkzaamheden waarbij gewerkt wordt conform de publicatie CROW400, het asbestverwijderingsbesluit, de BRL1000, BRL2000, BRL6000 en BRL7000.

Onze aanpak

Het vinden van de juiste mensen is vaak moeilijk. Regelmatig worden beloften niet nagekomen. Bij ons is dit anders. Als u met ons projecten realiseert zult u dit snel ervaren. Wij stellen alleen medewerkers beschikbaar met veel ervaring en gevormd in de aannemerij. De medewerkers weten hoe je een werk moet realiseren. Binnen het project staan ze niet aan de zijlijn omdat hun taak veiligheid is, nee ze participeren volop en halen daar hun werkvreugde uit.

Onze mensen realiseren zelfstandig of in gezamenlijkheid met medewerkers van de klant een veilige werkplek en voeren het werk uit. Dit doen wij op projectbasis door geheel Nederland. Ons uitgangspunt is daarom ook hoe realiseren wij het project op een deskundige wijze zo goed en zo eenvoudig mogelijk en zijn wij voor onze klant van de grootste waarde.

Beschikbare disciplines

Wij hebben medewerkers ter beschikking in de functies van DTA’er (Asbest), DAV’er (Asbest), DLP (bodem), DLP-R (bodem), Hogere Veiligheidskundigen (HVK) en MKB (BRL6000) en KVP (BRL7000).

Nadere informatie

Voor nader informatie, toelichting of advies kunt u contact opnemen met onze afdeling milieu via telefoonnummer (088) 011 87 67 of per mail via veiligheid@solidbv.nl