Sinds 1935 verhuren en verkopen wij rijplaten en draglineschotten. Eerst lokaal maar tegenwoordig op elke plek waar onze opdrachtgever ze wil hebben. Dit is in heel Nederland, maar ook ver daarbuiten. Met 7 vestigingen hebben wij het meest uitgebreideverhuurnetwerk van alle rijplaten en schotten verhuurders.

Met de verhuur van rijplaten behoren wij tot de grootste rijplaten verhuurders, met de verhuur  van draglineschotten zijn wij de marktleider wereldwijd. Door onze omvang zijn wij levering betrouwbaar en wij leveren alleen kwaliteitsproducten.

VM Rental is op deze positie gekomen door een scherpe prijs te hanteren een simpele prijsopbouw zonder fratsen en afspraak is afspraak. VM Rental is laagdrempelig en klantgericht.

VM Rental is toonaangevend in de verhuur. Dit is terug te vinden in de grote hoeveelheden te verhuren materieel, de geografische spreiding van de vestigingen, maar ook als de eerste verhuurder van draglineschotten van 1,5 meter breed en de verhuur van rijplaten van 3,45 meter breed. Daarnaast leveren wij in overleg binnen geheel Europa en desgewenst daarbuiten. 

Wij leveren voor projecten door heel Europa vanaf 1 item tot banen en plateaus van duizenden items.