Wij zijn een toeleverancier voor infrastructurele projecten en voeren opdrachten uit volgens afspraak tegen absoluut concurrerende prijzen.

Wij produceren draglinschotten, verhuren draglineschotten en rijplaten. Wij realiseren projecten met onze producten geheel klanten wens. We doen dit door heel Europa.

In Nederland zijn wij eveneens actief in de milieutechnische projecten zoals bodemonderzoeken, bodem- en asbestsaneringen, veiligheid op projecten. Daarnaast zijn wij actief als bouwstoffen leverancier met zand en granulaten.

Als leverancier bij projecten worden wij vaak aangestuurd door de opdrachtgever, maar wij voeren ook het zelfstandig projecten uit of leveren onderdelen turn-key op.

Wij staan voor

  • “Sterk” omdat wij stevigheid bieden qua product maar ook bij het realiseren van het project
  • “Snel” omdat wij leveren op het tijdstip welke u past en zaken vlot afdoen
  • “Deskundig” omdat wij zeer ervaren zijn op ons werkgebied en werk met vakmannen
  • “Toegewijd” wij realiseren wat is afgesproken
  • “What you see is what you get” geen fratsen, geen verrassingen, wij zijn open en transparant

Dit is wat wij zijn en hoe wij ons voelen. Hier mag u ons aan houden en op afrekenen.

Onze historie

VM group is in 2019 ontstaan uit een fusie tussen H. Van Meekeren bv en Solid infraservice bv. De basis voor het bedrijf is gelegd in 1935. VM group verzorgt een solide ondergrond voor haar klanten. Als onderneming staan wij voor gedegen oplossingen welke voldoen aan de klantwens.

VM Group is met name actief voor opdrachtgevers binnen Europa. De klantengroep is zeer divers en loopt uiteen van particulieren tot multinationals en omvat zowel bedrijven als overheden.

Op de gebieden waarin VM group actief is vervullen wij een voortrekkersrol.

Wij zijn in de buurt

De werkzaamheden worden aangestuurd uit diverse regionale steunpunten in Nederland en Duitsland. Te weten Groningen, Heerenveen, Scheemda, De Lutte, Hattem en Emsbüren, Recklinghausen en Hamburg. Wij werken iedere dag door geheel Europa.

Voor nadere informatie, toelichting of advies kunt u contact met ons opnemen via ons nummer in Nederland +31 (88) 011 87 87 of ons Duitse nummer +49 (800) 48 48 844 of per mail via info@vm-group.org