VM mats levert draglineschotten af fabriek of franco locatie opdrachtgever. Bij projecten waarbij af fabriek wordt geleverd is de rol beperkt tot het ondersteunen van de klant. Bij franco levering opdrachtgever verzorgen wij naast het produceren van de draglineschotten tevens het transport namens de opdrachtgever. De bij dit transport horende transport- en douane documenten verzorgen wij zelfstandig in overleg met de klant.

Met betrekking tot transport betreft onze expertise zowel land- als zeevracht en hebben wij zendingen verzorgd over een groot deel van de wereld.

Op de transporten van VM mats zijn de overeengekomen voorwaarden van toepassing. Tenzij uitdrukkelijk schriftelijk anders overeengekomen gelden de voorwaarden van de gebruikte transporteurs en expediteurs.

De rol van VM mats beperkt zich tot het organiseren van het transport en sluit alle aansprakelijkheid uit voor het transport anders dan de voorwaarden welke de transporteurs en expediteurs gebruiken. De voorwaarden van Transporteurs en Expediteurs zijn de in transport gangbare voorwaarden.

Advies

Graag adviseren wij onze klanten over het juiste product, dit kan telefonisch maar ook op locatie. U kunt contact met ons opnemen via ons nummer in Nederland +31 (88) 011 87 33 of ons Duitse nummer +49 (800) 48 48 844 of per mail via mats@vm-group.org