Een grote voorraad hout gecombineerd met een hoge productiecapaciteit heeft tot gevolg dat wij snel kunnen leveren. Doordat wij graag een draglineschot leveren met daarin de naam van de eigenaar, produceren wij maar beperkt op voorraad. De capaciteit van onze fabriek maakt voorraadvorming van gereedgemaakte schotten grotendeels overbodig.

In overleg met de klant leveren we schotten; af fabriek, op het project of elke tussenvorm. Wij leveren vanaf één schot tot ieder gewenst aantal. Wij leveren in geheel Europa, het Midden-Oosten en ver daarbuiten.

Hoewel onze voorraad hout groot is, is deze niet onuitputtelijk, overleg over beschikbaarheid is dan ook altijd op zijn plaats. Mocht het voorkomen dat leveren een probleem mocht zijn dan kunnen wij u via onze zusteronderneming VM Rental altijd een passende oplossing bieden. VM Rental is de wereldmarktleider in de verhuur van schotten waardoor wij altijd lever betrouwbaar zijn.

Advies

Graag adviseren wij onze klanten over het juiste product, dit kan telefonisch maar ook op locatie. U kunt contact met ons opnemen via ons nummer in Nederland +31 (88) 011 87 33 of ons Duitse nummer +49 (5903) 648 40 03 of per mail via mats@vm-group.org