VM Rental verhuurt stalen rijplaten en kunststof rijplaten. Rijplaten worden ook wel staalplaten of scheepshuiden genoemd. Wij hebben een groot assortiment rijplaten in alle diktes, breedtes en lengtes. De platen zijn recht en schoon. Doordat wij veel rijplaten bezitten zijn wij leverbetrouwbaar, afspraak is afspraak.

Wij verhuren de volgende afmetingen
  • Stalen rijplaten
    Lengte: 4, 5 en 6 meter
    Breedte: 1, 1.5, 1.85 en 3.45 meter
  • Kunststof rijplaten
    Lengte: 3, 4 en 5 meter
    Gewicht: 40, 60, 80 en 100 kg
Direct bestellen

Toepassen van rijplaten


Rijplaten worden toegepast als afscherming tussen de ondergrond het bovenliggende verkeer. Het gebruik strekt zich uit van toepassing voor voetgangers als wandelpad tot zware belasting met platvormwagens in de petrochemie, maar ook als toepassing van kilometers lange tijdelijk wegen in de energiesector.

Onze opdrachtgevers zijn divers en kunnen bestaan uit particulieren tot internationale bouwondernemingen. Wij werken in de sectoren bouw, nutsvoorzieningen, elektriciteit en petrochemie en evenementen.

transport rijplaten

De rijplaten kunnen worden afgehaald op onze depots verspreid over Nederland en Duitsland maar worden meestal door ons gebracht en uitgelegd.

Hiervoor beschikken wij o.a. over speciale trailers en vrachtwagens waarmee de chauffeur vanaf zijn positie op de kraan de auto kan verrijden en besturen. Hierdoor kan er efficiënter worden uitgelegd of geraapt. Dit verlaagt de kosten voor het aanbrengen en de kwaliteit neemt toe.

rijplaten walsen

In onze platenwalserij onderhouden wij de platen goed. Platen die krom terugkomen maken wij recht met onze platen-richtmachine. Wij kunnen de klant zodoende mooie rechte platen leveren.

In de walserij worden ook rijplaten voor derden onderhouden.

Levering

Voor opdrachten of nadere informatie kunt u contact opnemen met onze planning. De planning voor Nederland en overige landen is bereikbaar via telefoonnummer +31 (88) 011 87 00 of per mail via planning@vm-group.org De planning voor Duitsland is beeikbaar via nummer +49 (800) 48 48 844 of per mail via : planung@vm-group.org

Advies

Graag adviseren wij onze klanten over het juiste product, dit kan telefonisch maar ook op locatie. U kunt contact met ons opnemen via ons nummer in Nederland +31 (88) 011 87 11 of via ons Duitse nummer +49 (800) 48 48 844 of per mail via rental@vm-group.org