Er zijn projecten waarbij de opdrachtgever het inrichten van de bouwplaats graag overlaat aan een derde waardoor zij de focus kunnen houden op het bouwproces.

Inrichten bouwplaatsen

VM Rental neemt projecten waarbij de bouwplaats ingericht moet worden graag aan. Wij willen de klant verrassen met dat beetje meer. Om een indruk te geven van de mogelijkheden een paar voorbeelden; wij leggen aan en onderhouden bouwwegen bij grote energieprojecten, maar ook bouwplaatsen voor windmolenparken, transformatorgebouwen enz. Onze werkzaamheden worden begeleid door onze uitvoerder welke de wensen van de klant in de praktijk gestalte geeft binnen de deadline die er voor staat. De werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het verharden van het werkterrein maar ook het realiseren van de voorzieningen voor het ketenparken zoals tijdelijke riolering, sleuven voor leidingen. Desgewenst plaatsen wij ook de containers.

Werkgebied

Onze projecten realiseren wij in Nederland maar veel al ook internationaal. Hierbij ligt de nadruk op Europa. Om een indicatie te geven van de omvang. Wij realiseren de projecten met 20.000 tot 30.000 rijplaten, schotten en/of bruggen waarbij wij de leverantie, logistiek en onderhoud en administratieve verwerking verzorgen. Door onze achtergrond als aannemer zijn wij bekend met de weerbarstigheid van projecten.

 

Advies

Graag adviseren wij onze klanten over het juiste product, dit kan telefonisch maar ook op locatie. U kunt contact met ons opnemen via ons nummer in Nederland +31 (88) 011 87 11 of via ons Duitse nummer +49 (800) 48 48 844 of per mail via rental@vm-group.org

Contact opnemen