VM Mats

De nieuwe standaard in draglineschotten

De nieuwe standaard in draglineschotten is niet iets wat je als producent zomaar beweert. Maar wij geloven er echt in. Dit geloof is gebaseerd op feiten. U kunt zelf deze feiten eenvoudig controleren.

De beste prijs/kwaliteit

Wat wij u aanbieden is het meest economische schot. Dit komt door een scherpe prijs een het leveren van het sterkste en meest duurzame schot wat geproduceerd kan worden. Wij kunnen dit schot produceren doordat wij de hebben geïnvesteerd in techniek en beschikken hierdoor over de meest geavanceerde schottenproductie machine. Het uitgangspunt van het productie proces is: low-cost kunnen produceren en de bekende zwakke plekken van schotten verbeteren door technische oplossingen. Dit is ons gelukt. In “het bewijs” lichten wij de innovaties graag toe zodat wij u kunnen overtuigen.

Daarnaast houden wij een voorraad hout aan waardoor snelle levering mogelijk is

Lees het bewijs
De maatstaf voor Draglineschotten
Snelle levering door voorraad
Scherpe prijzen door efficiënte productie

Wij zijn VM MATS

Met 30 jaar ervaring weet VM wat een gebruiker van schotten wil. Ons zusterbedrijf VM rental is wereldmarktleider in de verhuur van draglineschotten. Met de knowhow die hierbij is opgedaan is VM gestart met de productie van schotten omdat de huidige leveranciers niet aan onze maatstaf kunnen voldoen.

De eerste opdrachten verlaten de fabriek

De eerste opdrachten verlaten de fabriek

VM Mats
De bedrijfshal krijgt vorm

De bedrijfshal krijgt vorm

VM Mats
De schottenmachine wordt geleverd

De schottenmachine wordt geleverd

VM Mats

veelgestelde vragen

 • Kunnen de schotten ook met een geverfde kopsekant worden geleverd?

  Op verzoek worden de kopsekant van schotten door ons geschilderd.

 • Is het hout wat u gebruikt voor uw schotten duurzaam hout?
  Hout is een natuur product, daarom hebben wij een principe. Wij kopen al ons hout in bij zagerijen welke uitsluitend duurzaam geproduceerd hout verkopen. Wij controleren zelf regelmatig onze toeleveranciers, op de plek van herkomst en overtuigen ons op deze wijze dat het niet alleen op papier klopt maar ook in de werkelijkheid. Wij doen deze controle in gezamenlijkheid met onze kwaliteitscontrole ter plekke. Op deze wijze zijn wij ervan overtuigd dat wij het juiste hout gebruiken maar ook dat de leverantie voor in de toekomst gewaarborgd blijft.
 • Kan VM mats schotten repareren?

  Wij repareren schotten welke nog van voldoende kwaliteit zijn. Om dit te kunnen beoordelen komen we graag langs of bepalen we dit aan de hand van foto’s.

 • Produceert u ook niet standaard schotten?

  Wij bouwen ook “niet standaard schotten” zoals schotten met stalen omranding of in afwijkende vormen. Daarnaast leveren wij balken en schotten voor bijvoorbeeld dek bescherming.